KOvoetbalschool

logo_KOvoetbalschool_doetinchem

voetbalschool

De leukste voetbalschool uit Doetinchem

KOvoetbalschool is veel meer dan gedetailleerd voetbaltechnisch trainen. Naast technische en fysieke vaardigheden ontwikkelen, focussen we ook op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ons gespecialiseerde aanpak zorgt ervoor dat jongeren zichzelf kunnen verbeteren en succesvoller kunnen zijn binnen en buiten het veld. Hierdoor krijgen ze ook meer zelfvertrouwen en dat heeft een positieve invloed op schoolprestaties en emotionele & sociale vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier kan sporten en daar proberen we aan bij te dragen met leuke oefeningen.

De Wiel Coerver Methode
Bij KOvoetbalschool werken wij volgens de Wiel Coerver methode. Wij zijn gepassioneerd in deze methode, met als doel om jou verder te ontwikkelen als voetballer. Naast de onderstaande methode staan samenwerken en communiceren bij ons hoog in het vaandel. Hier besteden wij tijdens de training dan ook veel aandacht aan. In de wedstrijd doe je het namelijk ook SAMEN. Ook bij de voetbalschool zorgen wij voor saamhorigheid, zodat er wedstrijd echt getraind wordt. Binnen de voetbalschool is er ruimte voor lef, creativiteit en optimisme.

De KOvoetbalschool, voor als je nog beter wil worden!

Leeftijd tussen 6 en 17 jaar? Wil je graag nog beter worden? Dat kan, want bij KOvoetbalschool wordt iedereen een completere voetballer. Beginner, gevorderd of professioneel? Wij verzorgen voor ieder niveau trainingen op maat, zodat jij beter wordt! Wij werken met een trainingsdoel, die wij vooraf opstellen in samenspraak met jou om dit doel zo snel mogelijk te bereiken. Tijdens de trainingen werken wij met de deelnemers aan alle basisvormen van het voetbal, ieder op zijn/haar niveau. Plezier en respect zijn erg belangrijk in het voetbal. KOvoetbalschool zorgt voor een veilige en leerzame omgeving, waar iedere speler zichzelf kan zijn. Er wordt bewust in kleine groepen getraind, zodat jij de juiste aandacht krijgt! Met KOvoetbalschool worden er regelmatig (onderlinge) voetbalwedstrijden georganiseerd. KOvoetbalschool werkt met verschillende groepen. Zo hebben wij de boven- en onderbouw. Deze worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Ben jij het niveau van de onderbouw ontstegen, bieden wij kansen in de bovenbouw om nog beter te worden. proeftraining, en wie weet zien we jou in de toekomst schitteren op TV of lekker spelend in jouw team bij je eigen club.

Groepstrainingen

  • Losse lessen €25,00
  • 5 trainingen €99,95
  • 10 trainingen €194,95
  • 15 trainingen €274,95
  • 20 trainingen €349,95

 

vanaf 10 trainingen ontvang je gratis 1 paar gripsokken T.W.V. €11,99
Groepslessen duren 1 uur 

Individuele trainingen

  • Losse lessen €45,00
  • 5 trainingen €199,95
  • 10 trainingen €394,95
  • 15 trainingen €524,95
 
 

vanaf 5 trainingen ontvang je gratis 1 paar gripsokken T.W.V. €11,99

Let op: De eerste 2 groepstrainingen zijn gratis

vrijblijvend Contact formulier